NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP OD 1. DO 8. JANUARA 2017: Vodolija na iskušenju, Rak u dilemi, napeto kod Ovna

0
285

Nedeljni ljubavni horoskop od 1. do 8. januara 2017: Retrogradni Merkur je i dalje aktuelan, a Venera iz Vodolije prelazi u znak Riba. Otkrijte kako že se ovi astrološki aspekti odraziti na vaš emotivni život na samom početku 2017. godine, pišu Večernje novosti.

OVAN

Od utorka Venera menja znak i donosi niz novih događaja, ali sa starim akterima. Bliski susret sa jednom osobom biće neizbežan, ali malo je verovatno da će potrajati. Predstavnike znaka koji su u braku ili vezi očekuje napetost u komunikaciji sa partnerom.

BIK

Ove nedelje se Venera, vaš vladar pridružuje Marsu u Ribama što pojačava doživljaj okoline u smislu emotivnih dešavanja i kontakata. Budite maksimalno otvoreni i opušteni u društvu sa prijateljima.

BLIZANCI

Venera je na kraju Vodolije i ulazi u Ribe, a Saturn u vašem polju partnerstva, čine aspekte koji nagoveštavaju previše patetike. Uvek postoji neko ko ima dobru ideju i iskreno brine o vašem raspoloženju.

RAK

Bićete u dilemi da li da prihvatite poziv osobe sa kojom ste nekada bili u emotivnoj vezi. Dobro razmislite pre nego što donesete odluku, jer je pitanje šta će na kraju ispasti, a lako se može dogoditi da sebi zakomplikujete život.

LAV

Venera na zadnjim stepenima Vodolije, znaka koji predstavlja partnerstva, nepovoljno izražava svoje osobine i promene koje se dešavaju u vašem okruženju mogu biti vrlo zbunjujuće. Pokažite više razumevanja za one koji se trude da vam učine nekakvu uslugu.

DEVICA

Zbog prisustva Marsa u vašem polju partnerstva delujete pomalo uznemireno. Nemojte ignorisati partnerove želje, jer na drugoj strani može potražiti ono što nema kod vas. Ako ste sami, organizujte druženje sa prijateljima i uživajte u smehu i zabavi.

VAGA

Boravak Marsa u Ribama, uz Veneru, znači da vam tokom narednih dana nimalo neće biti dosadno. Ipak, povedite računa o tome kakve odluke donosite, jer je aspekt kratkotrajan, a posledice donetih odluka su dugotrajne.

DEČKO NEĆE DA ME LJUBI TOKOM SEKSA: Pravi razlog zašto on izbegava poljupce tokom vođenja ljubavi

foto: Toa Heftiba / Unsplash

ŠKORPIJA

Ulaskom u Ribe, Venera podiže temperaturu koju je Mars već uneo. Zahvaljujući ovakvom aspektu planeta uspećete da sredite emotivni život, ali za kratko.

STRELAC

Retrogradni hod vladara polja partnerstva znak je brojnih dešavanja, ali ne bitnih nego sporednih. Budite jako oprezni u komunikaciji, jer neko može izvesti drugačiji zaključak od onog koji želite da ostavite.

JARAC

Emotivni aspekti su utihnuli i, osim rutine, ništa se ne događa. Ne povodite se za idejama koje su označene retrogradnim Merkurom, jer možete poželeti nešto staro, ali ne bi valjalo da se to ostvari.

VODOLIJA

U emotivnom smislu bolje je da zadržite ono što imate nego da se osvrćete u pravcu ideja retrogradnog Merkura, koje vas samo testiraju koliko ste spremni da zabrljate. Nije vreme za avanture i ishitrene poteze.

nedeljni ljubavni horoskop od 18. do 25. decembra 2016

RIBE

Vladar polja partnerstva u retrogradnom kretanju najavljuje promene, a Mars i Venera, koja za nekoliko dana ulazi u vaš znak pomoći će da se promene i ostvare. Obratite pažnju na neke porodične probleme da ih svojom tvrdoglavošću ne pojačate.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY