HOROSKOP OTKRIVA KAKAV ĆE VAM BITI LJUBAVNI ŽIVOT U 2017: Lava čekaju brojne avanture, Vodoliju brak, a evo kakva ljubavna bura očekuje Vage

0
1437

Pogledajte kakva vas godina u ljubavi očekuje na osnovu horoskopskog znaka!

Ovan

Ovan
2017. godina će biti puna zabave i avanture. Ovo je vreme da započnete novi posao. Ne zaboravite odmor sa najmilijima. Zdravlje će vam biti odlično ako budete redovno vežbali. Ljubav će vam takođe cvetati ako ne obećavate ono što ne možete da ispunite.

Bik

Bik
Ovo će za vas biti godina harmonije i mira. Težićete ka tome da pronađete unutrašnji mir i ne dozvolite da vas strahovi spreče u tome. Ljubavne afere mogu postati stalne, a venčani parovi mogu da očekuju bebu. Ako ne želite da se razbolite, vodite računa o ishrani.

Blizanci

Blizanci
2017. je godina velikih promena za ovaj sunčani znak. Ne dozvolite da vam hiperaktivnost pokvari sreću. Bilo da je karijera ili finansije, obavezno dobro razmislite pre nego što donesete veliku odluku. Vaše emocije će procvetati i pronaći ćete pravog partnera. Potrudite se da ga sačuvate pokraj sebe.

Rak

Rak
2017. je godina teških izbora. Budite spremni na promene u mnogim aspektima vašeg života. Ne trošite novac na skupe stvari koje vam nisu potrebne. Vašem partneru je potrebna podrška da prevaziđe strahove. Zdravlje i veza će biti stabilni nakon što budete dali sve od sebe.

Lav

Lav
Ovo će biti sjajna godina za ovaj sunčani znak. Imaćete mnogo sreće i bićete srećni. ne čekajte na pravi momenat za posao ili vezu, već uživajte u datom momentu. Nikad se ne zna, možda osvojite lutriju koju ste kupovali godinama! U ljubavi ne oklevajte kako ne biste propustili onu pravu osobu.

Devica

Devica
Ovo će biti diplomatska godina za Device. Neke stare odluke mogu da stvore probleme i zbog toga ih rešite što pre, a to mogu biti i neke bivše ljubavi. Sad je vreme da prekinete veze koje nisu bile uspešne i ne dozvolite stresu da preovlada vama.
 

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY