Fetiš svakog znaka u horoskopu: Vaga je veliki fan guzica. Ovan obožava jutarnji seks

0
1964

Fetiš svakog znaka u horoskopu: Svakoga nešto privlači manje ili više a astrologija otkriva na šta najviše “pada” njegov horoskopski znak…

 

OvanOvan ima veliku potrebu za adrenalinom. Veliko mu je zadovoljstvo jutarnji seks, a užitak mu je još veći ako ga partnerka tokom seksa snažno povuče za kosu. Od mirisa ga najviše pali mošus.

 

Bik

Ako biku želite da pružite pravi vatromet u krevetu, strastveno ga ljubite po vratu koji je njegova top erogena zona. Obavezno pri ruci imajte čokoladu, koju pripadnici ovog znaka obožavaju, jer je ujedno i snažan afrodizijak.

Fetiš svakog znaka u horoskopu
Fetiš svakog znaka u horoskopu

Blizanci

Blizance najviše uzbuđuje oralni ili brzi seks. Međutim, pali ih i upotreba seksualnih igračaka.

Rak

Rak obožava partnerove dodire po grudima i trbuhu. Uživa u igranju seksi uloga, a najveći užitak mu je seks u hotelskoj sobi.

Lav

Lav je kao i svaki kralj pravi egzibicionista. Uzbuđuju ga ljubavni ugrizi, dirty talk, grebanje, seks na plaži i naravno, komplimenti koje mu daje partner. Lavovima uvek godi kada ih ljude hvale.

Devica

Devica, koja je inače u drugim životnim prilikama suzdržana, u seksu se u potpunosti oslobađa. Ona obožava sve oblike vezanja. Često koristi povez preko očiju, a lisice su joj omiljena igračka.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY