DA LI ME ŽENA VARA: Ako ona radi ove stvari, znaj da u kući držiš i hraniš nevernicu

0
2032

Da li me žena vara: Ne kaže se za džabe da muž uvek sve poslednji sazna. Ako ti je ova tvoja postala sumnjiva, ne dozvoli da ti se svi smeju iza leđa. Ali kako da budeš siguran da ti nabija rogove? Evo kako – ovo su sve signali za uzbunu da ona uživa u zagrljaju (i još ponečemu) drugog muškarca dok ti zarađuješ i donosiš pare u kuću. Ne dozvoli da ti slomi srce, a bogami ni sujetu!

Raspoložena bez nekog naročitog razloga

Ako joj nisi spremio gala ručak i oprao sudove pride, izveo nezapamćeni performans u krevetu ili nije dobila povišicu na poslu a ona se smeška ko seoska mlada, krajnje je vreme da se zapitaš šta je, odnosno ko zaslužan za to. Crv sumnje treba da bude još veći ako je i inače namrgođena, svadljiva ili ćutljiva, a sad ide po kući cvrkućući. Doduše, ovo bi bila prava početnička greška jer žene su uglavnom vrlo lukave te znaju jako dobro da prikriju tragove svojih nedela.

Odjednom se pojavljuju novi predmeti u kući

Parfem, komad nakita, odeća, nov mobilni, laptop … A može i nešto sitnije. Provući će ona nešto tipa ”Jao, dušo, vidi šta sam našla na sniženju/Vidi šta mi Daca poklonila, imala je dva/Kako se ne sećaš da sam ovo kupila na letovanju pre 2 godine, e vi muškarci baš ni na šta ne obraćate pažnju”, ali ne daj da te to zavara. Seksi veš? Pa ona skupljala crkavicu da obraduje sva tvoja čula, a ti je napadaš, svašta…

Seks ne odbija, ali ima neke nove fore

Naravno da svaka žena zna da bi bila i više nego sumnjiva kad bi muža, tj. tebe češće lišavala intimnosti. Zato daje i kad tražiš i kad ne tražiš, ali pritom pokazuje neke nove, do sad neviđene akrobacije i veštine u krevetu. Naravno da će ti reći da je malo istraživala i da je krajnje vreme da unesete svežinu u vaš seksualni život, jer ne smete da dozvolite da strast među vama ugasne skroz. Ne lipši magarče do zelene trave….

…nastavak na sledećoj stranici…

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY