NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP OD 8. DO 15. JANUARA 2017: Strelac neodlučan, Ovnu i Devici moguć raskid

0
503

Nedeljni ljubavni horoskop od 8. do 15. januara 2017: Kome će debeli minus napolju u potpunosti rashladiti emotivni život, a kome on neće smetati da se razbuktaju vrele ljubavne strasti saznajte u nedeljnom ljubavnom horoskopu, pišu Večernje novosti.

OVAN

Mars i Venera prolaze kroz vaše dvanaesto polje i ukazuju na niz događaja koje bi trebalo da čuvate od okoline. Izbegavajte tajne veze i romanse. Ukoliko sa partnerom već duže vreme imate nesuglasice, rešavajte ih što pre, jer u suprotnom lako može doći do svađe, čak i raskida.

BIK

Sa partnerom nikako ne uspevate da se uskladite po pitanju međusobnih očekivanja. Emocije su burne i nestabilne, zbog prisustva Marsa i Venere u istom znaku, što bi moglo da dovede do velikog zahlađenja u vezi. Slobodne pripadnike znaka očekuje nova romansa sa osobom iz bliskog okruženja.

BLIZANCI

Pazite se dvosmislenih SMS poruka i svih oblika komunikacije koje bi partner mogao pogrešno da razume. Merkur, vladar znaka za nekoliko dana ulazi u sedmo polje, što znači da će vaš emotivni život krenuti redovnim tokom, a tenzije sa partnerom biće znatno manje nego u prethodnom periodu.

RAK

U prvoj polovini nedelje, dok Merkur prelazi u direktan hod, delovaćete kao da ste pogubili sve konce i izbrisali memoriju. Reagovaćete uzrujano i nepotrebno oštro na neke partnerove reči. Najbolje je da sve što vam se u vezi ne sviđa odložite za povoljnije dane.

…nastavak na sledećoj stranici…

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY